ΟΙΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ

Entry Thumbnail

Arrogant

07 – 30/9/18

Το Arrogant bar υποδέχεται τα ΒορΟινά με πυξίδα του το Grande Reserve Νάουσσα Boutari και τη Φιλυριά Boutari, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να τα επιλέξουν σε ποτήρι και να απολαύσουν το δεύτερο στη μισή τιμή.

Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 35 (Πεζόδρομος Πάικου)

Τηλέφωνο: 2316017727

 

ελια λεμονι (002)

7 – 30/9/18

Νάουσσα Boutari ή Γουμένισσα Boutari; Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει σε ποτήρι, συνδυάστε το με τις γνήσιες ελληνικές γεύσεις του Ελιά Λεμόνι, και απολαύστε το δεύτερο ποτήρι στη μισή τιμή.

Διεύθυνση: Καποδιστρίου 9 & Πάικου

Τηλέφωνο: 2310515881

Feta Bar PROMO

 

Μετά τύρου και οίνου!

10 – 21/09/18

Το «Mia Feta – Feta Bar» συμμετέχει στις «Οινικές Περιηγήσεις με Πυξίδα Τα ΒορΟινά» και φιλοξενεί στο dispenser του τα εμβληματικά κρασιά από το

Κτήμα Γεροβασιλείου: Κτήμα Γεροβασιλείου Λευκό 2017, Chardonnay 2017, Syrah 2014 και Evangelo 2014, και το

Κτήμα Βιβλία Χώρα: Βιδιανό 2017, Κτήμα Βιβλία Χώρα Ροζέ 2017, Αρετή Ερυθρό 2010 και Έτος 2006

Από τις 1 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, επιλέξτε το κρασί ή τα κρασιά που επιθυμείτε να απολαύσετε και συνδυάστε τα με εκλεκτά τυριά από τον ανοιχτό μπουφέ του «Mia Feta – Feta Bar».   Ειδικά για τα ΒορΟινά, στις τιμές προσφέρεται έκπτωση 25%.

Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, μετά τις 8 το βράδυ θα διατίθεται το μενού γευσιγνωσίας των ΒορΟινών με τέσσερα πιάτα και τη συνοδεία αντίστοιχων κρασιών, στη συνολική τιμή των 35€.

Mia Feta – Feta Bar

Παύλου Μελά 14, Διαγώνιος

Τ. 2310 221120

The Bar Lab PROMO

Gerovassiliou Exceptional

10 – 16/9/18

Το The Bar Lab SKG προτείνει αποκλειστικά τις επιλεγμένες ετικέτες από το Κτήμα Γεροβασιλείου:

 Κτήμα Γεροβασιλείου Λευκό 2017

  • Viognier 2017
  • Chardonnay 2017
  • Κτήμα Γεροβασιλείου Ερυθρό 2016
  • Syrah 2014

 Επιλέξτε την αγαπημένη σας ετικέτα σε ποτήρι ή σε φιάλη.

The Bar Lab SKG

Νικολάου Πλαστήρα & Μυστακίδου 2, Καλαμαριά

Τ. 2310 443595

Έχει πραγματοποιηθεί

Oinovate PROMO2
Οinovating with VorOina

10 – 21/9/18

Απολαύστε στο Oinovate 5 εμπνευσμένα διαφορετικά «wine flights» ΒορΟινών και ζήστε την εμπειρία της γευσιγνωσίας.

Flight #1: Η έκφραση του βορειοελλαδίτικου terroir στα λευκά κρασιά

Flight #2: Τριλογία γηγενών χρωμάτων 

Flight #3: Η επίδραση διεθνών ποικιλιών

Flight #4: Η τανική αιχμή του ελληνικού δόρατος

Flight #5: All about elegance

Τις θεματικές σειρές γευσιγνωσίας, των 3, 4 και 5 ετικετών, θα βρείτε στον ξεχωριστό κατάλογο του wine bar “Oinovate” από τις 10 έως τις 21 Σεπτεμβρίου, μετά τις 6 το απόγευμα, έως αργά το βράδυ, Τιμή για ποτήρι: από 2€ στην ποσότητα των 50 ml.

Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας “wine flight” αλλά και να αγοράσετε τη φιάλη των ΒορΟινών που επιθυμείτε από την κάβα του Oinovate.

Oinovate

Συγγρού 5 & Ερμού, Πλατεία Χρηματιστηρίου

Τ. 2314 013774

Souel Glass 1 (002)

ΒορΟινές απολαύσεις @ Souel … with concept!

10 – 21/9/18

Σαμαρόπετρα και L’ Esprit Du Lac από την Κυρ-Γιάννη, CP Λευκό και Claudia από το Κτήμα Κλαούντια Παπαγιάννη, Ασύρτικο από το Κτήμα Άλφα, Κτήμα Λευκό από το Κτήμα Βογιατζή, Emphasis Assyrtiko από το Κτήμα Παυλίδη και Naoussa Grande Reserve της Boutari, φιλοξενούνται στο Souel wine concept bar σε ειδικά-ειδικές τιμές για πολλές οινογευσίες.

Δοκιμάστε τα σε ποτήρι των 0,75 ή των 150 ml ή επιλέξτε τη φιάλη για το μαγαζί ή το σπίτι!

Αναζητείστε τον κατάλογο των ΒορΟινών και αφεθείτε στην φροντίδα του Souel απολαμβάνοντας ΒορΟινά!

Souel wine concept bar

Παύλου Μελά 16, Διαγώνιος

Τ. 2310 262827

odos delfon logo (1)-page-0

Οδός Δελφών

10 – 22/9/18

Με πυξίδα τα Βορ-Οινά πλοηγηθείτε στον υπέροχο κόσμο του Ξινόμαυρου και απολαύστε από 10.09 έως 22.09, σε προνομιακές τιμές -σε ποτήρι των 75ml ή 150ml- τα ξεχωριστά ξινόμαυρα της Οινοποιίας Μπουτάρη:

ΝΑΟΥΣΣΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ RESERVE ΜΠΟΥΤΑΡΗ, GRANDE RESERVE NAOUSSA BOUTARI, 1879 BOUTARI LEGACY.

Οδός Δελφών,

Δελφών 16,

T. 2310843194 

Orizontes2
Σαν Τη Χαλκιδική Δεν Έχει !!!

12 / 9 / 18

Ένα ξεχωριστό δείπνο με γεύσεις της Χαλκιδικής στο εστιατόριο «Orizontes», στο roof garden του ξενοδοχείου Electra Palace Thessaloniki, με θέα την Πλατεία Αριστοτέλους, την ομορφότερη πλατεία της Ελλάδας και τον Θερμαϊκό που θα αφήσει το βλέμμα μας να ταξιδέψει νοερά σε αγαπημένες χαλκιδικιώτικες παραλίες.

Στη διάρκεια της βραδιάς θα απολαύσουμε και θα συνδυάσουμε εναλλασσόμενα πιάτα degustation και εκλεκτούς οίνους από τα οινοποιεία της «Διαδρομής του Κρασιού της Χαλκιδικής»:

  • Κτήμα Κλαούντια Παπαγιάννη
  • Κτήμα Πόρτο Καρράς
  • Μυλοπόταμος – Οίνοι Αγίου Όρους
  • Tsantali – Μετόχι «Αμπελώνας Αγίου Όρους»

Θα ξεκινήσουμε στο καλωσόρισμα με έναν καινούργιο λευκό ημίξηρο οίνο, θα συνεχίσουμε με τσίπουρο, ενώ τα πιάτα της γευσιγνωσίας στο κυρίως μενού θα συνοδεύσουν 3 λευκοί, 2 ροζέ και 3 ερυθροί ξηροί οίνοι, για να κλείσουμε στο τέλος «γλυκά» με 2 επιδόρπιους γλυκείς οίνους.

Μία πολύ ιδιαίτερη βραδιά με ξεχωριστή φροντίδα από τους διοργανωτές: «Τα ΒορΟινά», τους οινοπαραγωγούς μας, τη διεύθυνση και τον σεφ του ξενοδοχείου Electra Palace Thessaloniki, για να λέμε και να ξαναλέμε «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει»!

Σαν Τη Χαλκιδική Δεν Έχει !!!

Orizontes – Electra Palace Thessaloniki

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Ώρα προσέλευσης:   20:30

Κόστος συμμετοχής: 25€ το άτομο.

Τηλ. κρατήσεων: 2310 281617

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Έχει πραγματοποιηθεί

 

Matute PROMO

Wine Cocktails on the Rooftop of Matute

Την Πέμπτη 13/9 σας προσκαλούμε σε ένα «winetails party» με ευφάνταστα cocktails που ετοίμασαν για εσάς «Τα ΒορΟινά» και θα δοκιμάσουμε μαζί σε μία από τις πιο όμορφες και φιλόξενες ταράτσες της Θεσσαλονίκης, στο Matute Rooftop Bar.

 10 διαφορετικά και ιδιαίτερα ευχάριστα και δροσερά cocktails με ποτό βάσης αγαπημένους μας οίνους και αποστάγματα:

  1. “Afros Breeze” με ρετσίνα Αφρός του οινοποιείου Κεχρής
  2. “Παράγκα Aegean” με Παράγκα Sparkling της Κυρ-Γιάννη
  3. “Παράγκα Funky Bubbles” με Παράγκα Sparkling της Κυρ-Γιάννη
  4. “Yliana Meets New Orleans” με Yliana Sparkling του κτήματος Πόρτο Καρράς
  5. “Έρως” με Aurelia της Zoinos Winery
  6. “Granduca Mastic Drop” με Granduca του κτήματος Πόρτο Καρράς
  7. “Sagria Nama” με Νάμα του Μυλοπόταμου – Οίνοι Αγίου Όρους
  8. “Iced Muscat” με Νάμα του Μυλοπόταμου – Οίνοι Αγίου Όρους
  9. “Cocktail Tsipouro Kanenas” με Tsipouro Kanenas Μαλαγουζιά της Tsantali
  10. “Tzes” με Ηπειρωτικό Παλαιωμένο Τσίπουρο Ντεμπίνα της Zoinos Winery

προσφέρονται μόνο για τη συγκεκριμένη βραδιά στην τιμή των 5€ ανά cocktail!

Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα, χωρίς επιπρόσθετο κόστος, να δοκιμάσετε ξεχωριστά τους οίνους και τα αποστάγματα των cocktails στο τραπέζι γευσιγνωσίας που θα έχουμε στη διάθεσή σας.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ώρα:   20:00-22:00

Matute Rooftop Bar, Αγίου Μηνά 1, Πλατεία Εμπορίου

Τ. 6942542164

 Έχει πραγματοποιηθείmenu-page-0

 

 

 

senor2

Senor

14 – 22/09/18

Το Senor ενστερνίζεται την φιλοσοφία των Βοροινών, ‘Κάθε κρασί, Ένα ταξίδι’ και συμμετέχει στις οινικές περιηγήσεις! Από 14/09-22/09 υποδέχεται τη Γουμένισσα της Οινοποιίας Μπουτάρη και σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά αυτό το μαγικό αμπελότοπο μέσα από ένα κρασί σύμβολο για την περιοχή. Θα έχετε την δυνατότητα να το δοκιμάσετε σε ποτήρι των 75ml και 150ml ή σε φιάλη των 750ml συνοδεία εδέσματος που θα μεγιστοποιήσει την απόλαυση σας. Σας περιμένουμε!

Senor,

Προξένου Κορομηλά 1,

T. 2310250226

The Bar Lab photo 2

Emphasis Pavlidis

17 – 23/9/18

Η πολυσυζητημένη σειρά “Emphasis” του Κτήματος Παυλίδη στο The Bar Lab SKG:

 

  • Emphasis Assyrtiko
  • Emphasis Chardonnay
  • Emphasis Tempranillo
  • Emphasis Syrah

 

Απολαύστε με “emphasiss’ και μη χάσετε την ευκαιρία να γευθείτε όλη τη σειρά μαζί των τεσσάρων ετικετών, στα 90ml το ποτήρι, μόνο με 10€!  

 

Επιπλέον, το κάθε ποτήρι στην ποσότητα των 150ml θα το βρείτε μόνο στο The Bar Lab SKG στην τιμή των 4€, ενώ μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας και σε φιάλη.

 

The Bar Lab SKG

Νικολάου Πλαστήρα & Μυστακίδου 2, Καλαμαριά

Τ. 2310 443595

 

ΝΤΕΜΠΙΝΑ ΦΩΤΟ

Wine & Dine με Ντεμπίνα της Zoinos Winery!

19-20-21 Σεπτεμβρίου στο Orizontes Roof Garden του ξενοδοχείου Electra Palace Thessaloniki, θα μπορείτε να συνοδεύσετε τα πιάτα ημέρας με Ντεμπίνα, τη λευκή κορυφαία ποικιλία της Ηπείρου, και τις ετικέτες Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) Ζίτσα, από 100% Ντεμπίνα:

 

ΖΙΤΣΑ – Οίνος Λευκός Ξηρός Ημιαφρώδης

ΖΙΤΣΑ CLASSICO – Οίνος Λευκός Ξηρός

DEBINA RESPECT – Οίνος Λευκός Ξηρός (τύπου Orange)

 

Με το πιάτο ημέρας, ζητήστε Ντεμπίνα σε ειδική τιμή!

 

Wine & Dine με Ντεμπίνα!

19-20-21 Σεπτεμβρίου 2018

Orizontes Roof Garden

Electra Palace Thessaloniki

Πλατεία Αριστοτέλους

ΒορΟινά Μέλλοντος PROMO PHOTOMW Masterclass:   Τα ΒορΟινά του Μέλλοντος!

19 / 9 /18

Οι οινοποιίες που οδήγησαν τον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα στον 21ο αιώνα εδραιώνοντας μερικές από τις πιο γνωστές γηγενείς ποικιλίες αμπέλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθορίζοντας νέα στυλ κρασιών και κυρίως συμβάλλοντας στην έννοια του ποιοτικού επώνυμου Ελληνικού οίνου και της αναγνώρισής του ως προϊόν πολιτισμού συνυφασμένο με την Ελληνική παράδοση, τη γαστρονομία και τον οινοτουρισμό, σας προσκαλούν σε μία ξεχωριστή γευσιγνωσία με οίνους που θα αποτελέσουν όχημα εξέλιξης για το μέλλον.

25 διαφορετικοί οίνοι, ένας από κάθε οινοποιείο-μέλος της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», ειδικά επιλεγμένοι από τους οινοπαραγωγούς τους ως το κρασί που θα αποτελέσει ναυαρχίδα για την πορεία του οινοποιείου τους στο μέλλον, θα παρουσιαστούν από τον Master of Wine κ. Κωνσταντίνο Λαζαράκη, σε μία πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση οινογνωσίας και γευσιγνωσίας.

MW Masterclass:   Τα ΒορΟινά του Μέλλοντος! 

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 

Ώρα: 19:00 – 21:00                                                         

Χώρος:   Ξενοδοχείο Electra Palace Thessaloniki           

Κόστος συμμετοχής: 40€                                               

Κρατήσεις  έως την Παρασκευή 14/9/18                               

Τηλ. Κρατήσεων: 2310281617 – ώρες 09:00-15:00         

Τρόπος πληρωμής: Τραπεζική κατάθεση στην ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε Α.Ε

  • Τράπεζα Πειραιώς: Λογαριασμός: 5202014279954 IBAN:GR8501722020005202014279954 
  • Alpha Bank: Λογαριασμός: 741002002000210 IBAN:GR9101407410741002002000210 
  • Εθνική Τράπεζα: Λογαριασμός: 21020675522 IBAN:GR1001102100000021020675522 

Συμμετοχή αυστηρά με κρατήσεις.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Ενημέρωση: Δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες θέσειςΛαζαράκηςΟ Κωνσταντίνος Λαζαράκης Master of Wine (MW) είναι ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε τον κορυφαίο τίτλο του κρασιού, το 2002, ενώ αυτή την στιγμή υπάρχουν λιγότεροι από 370 σε όλο τον πλανήτη. Ο Κωνσταντίνος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Masters of Wine και Πρόεδρος της Επιτροπής Ταξιδιών. Το 2004 ίδρυσε στην Ελλάδα το Wine & Spirits Professional Centre Ltd (W.S.P.C.), εκπαιδευτικό παράρτημα του WSET Αγγλίας του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού οργανισμού στα κρασιά και τα αποστάγματα παγκοσμίως. To 2009, το W.S.P.C, βραβεύτηκε ως το καλύτερο εκπαιδευτικό παράρτημα του κόσμου – διακρινόμενο μέσα από 42 χώρες στις οποίες το WSET Αγγλίας είχε παραρτήματα. Το 2018, σε συνεργασία με τον Αγγλικό εκδοτικό οίκο Infinite Ideas επανεκδίδει το βιβλίο του “The Wines of Greece”. Το 2012, βραβεύτηκε με τον τίτλο του «Επίτιμου Weinakademiker» από την Αυστριακή Ακαδημία Οίνου για την συμβολή του στον τομέα της οινικής εκπαίδευσης, και ήταν ο 13ος που τιμάται με αυτό τον τρόπο. Ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW εργάζεται ως Διευθυντής Εισαγωγών για την εταιρία Αίολος AE, είναι συνιδιοκτήτης της εταιρίας Wine Wonders ενώ παράλληλα έχει συμβουλευτικό ρόλο σε πλειάδα εταιρειών. Τέλος, είναι ο πρόεδρος του Διεθνούς Διαγωνισμού Θεσσαλονίκης.  

 

08

Η Ακαδημία συναντά το Κτήμα Πόρτο Καρράς στα ΒορΟινά 2018

Wine & Dine στην Ακαδημία με επιλεγμένες ετικέτες του Κτήματος Πόρτο Καρράς!

Στις 19-20-21 Σεπτεμβρίου η Ακαδημία φιλοξενεί το Κτήμα Πόρτο Καρράς και δημιουργεί τρία διαφορετικά μενού 2 πιάτων τα οποία μπορείτε να γευτείτε σε συνδυασμό με:

  1. Το Ασύρτικο του Πόρτο Καρράς, ένα Ασύρτικο από τα πρώτα κλήματα της ποικιλίας που φυτεύτηκαν μακριά από τη γενέτειρά τους!
  2. Το νέο ροζέ Granduca που θα σας ταξιδέψει με τον αρωματικό του χαρακτήρα από τη Ζάκυνθο, στο Πόρτο Καρράς και από εκεί στη Νότια Γαλλία.
  3. Ή τέλος, με το Limneon του Κτήματος Πόρτο Καρράς από 100% Λημνιό την αρχαιότερη ερυθρή ποικιλία της Ελλάδας.

Εστιατόριο Ακαδημία

Αγίου Μηνά 3, Πλατεία Εμπορίου

Τ. 2310521803

menou Voroina copy-page-0

UMA Λημνιό

Πρόσκληση σε δείπνο “Από τον Όμηρο στον Κλαυδιανό με ένα Λημνιό’’

20/9/18

Το Κτήμα Πόρτο Καρράς και το UMA Chefs Home Experience σας προτείνουν ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό δείπνο που θα συνδυάσει 7 διαφορετικές εκφράσεις (5+2) της ποικιλίας Λημνιό, μια από τις αρχαιότερες ποικιλίες αμπέλου στον κόσμο, με 5 ευφάνταστα δημιουργικά πιάτα του chef Ανδρέα Κλαυδιανού.

Το Λημνιό, στο οποίο αναφέρονται ο Όμηρος, ο Ηρόδοτος και ο Πολυδεύκης, καλλιεργήθηκε ως οινοποιήσιμη ποικιλία της αμπέλου για πρώτη φορά στο Κτήμα Πόρτο Καρράς το 1968 για να ευδοκιμήσει και να δώσει ένα υπέροχο φρούτο που απολαμβάνουμε ως μονοποικιλιακό οίνο αλλά και σε συνοινοποίηση με άλλες ποικιλίες.

Το 1971 το Κτήμα Πόρτο Καρράς πειραματίστηκε με το Λημνιό και το συμπεριέλαβε στο θρυλικό Chateau Porto Carras, μία από τις πλέον εμβληματικές ελληνικές ετικέτες, παγκοσμίου φήμης και κύρους, για να ενισχύσει καταλυτικά το κλασικό μπορντολέζικο blend της από Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc και Merlot. Με το πέρασμα των ετών και έχοντας πλέον συλλέξει σημαντικά στοιχεία για την ποικιλία και τη δυναμική της, αποφασίζεται η δημιουργία της ετικέτας του ερυθρού ξηρού μονοποικιλιακού οίνου Λημνιό, το γνωστό Limneon.

Σήμερα το Κτήμα Πόρτο Καρράς, εξακολουθεί να πρωτοπορεί διεθνώς στην καλλιέργεια και στη δημιουργία εκλεκτών οίνων με Λημνιό, έχοντας επινοήσει νέες εκφράσεις του σε αφρώδεις οίνους, σε blanc de noir οινοποίηση, ακόμη και σε φυσικώς γλυκύ οίνο από λιαστά σταφύλια.

Όλα αυτά θα τα γνωρίσουμε και θα τα απολαύσουμε μαζί με το πολύ ιδιαίτερο μενού που έχει επιμεληθεί ο chef Ανδρέας Κλαυδιανός, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, στο UMA Chefs Home Experience, έναν εκπληκτικό χώρο, μοναδικό στη χώρα μας, ειδικά φτιαγμένο για όσους αναζητούν την εμπειρία που μπορεί να τους προσφέρει ένα ξεχωριστό γεύμα.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Ώρα προσέλευσης 21.00

UMA Chefs Home Experience

Οδός Ελευθερίας, Πανόραμα-Θέρμη

(κοντά στο Περιβαλλοντικό Πάρκο ΟΤΑ Θέρμης)

Τ. 6940666455

Πληροφορίες & χάρτης: http://uma-chefshome.gr/

Κόστος συμμετοχής: 35€

Αριθμός θέσεων: 20.

Κράτηση απαραίτητη λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Ο αριθμός των θέσεων έχει συμπληρωθεί

UMA menu

CR2A5508

Granduca Experience

Γευστική δοκιμή από το Κτήμα Πόρτο Καρράς

pc

Την Παρασκευή  21/9, σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το νέο Ροζέ του Κτήματος Πόρτο Καρράς, το δελεαστικό σε αρώματα και πληθωρικό σε σώμα και γεύση «Granduca».

Από τις 17:00 έως τις 21:00 στα γνωστά καταστήματα-κάβες της Θεσσαλονίκης: Εν Όλω, Ζωή & Υγεία, Κάβα 11, Ολυμπία και Σείριος, θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το εκπληκτικό χαρμάνι του «Granduca» από τις ποικιλίες του Ροδανού: Syrah, Mourvedre και Cinsault.

Την Παρασκευή 21/9 κάντε το πρόγραμμά σας και επισκεφθείτε την κάβα που σας εξυπηρετεί καλύτερα, γνωρίζοντας ένα από τα πιο ενδιαφέρονται blends των ροζέ ξηρών οίνων στην Ελλάδα.

Μαζί, μπορείτε να ενημερωθείτε και για την ιστορία του «Granduca» που σίγουρα θα σας μεταφέρει νοερά, από την Τοσκάνη στη Ζάκυνθο και από εκεί στο Κτήμα Πόρτο Καρράς και στη Νότια Γαλλία.

Το «Granduca» είναι ένα κρασί που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο για τη μοναδικότητα της ποικιλιακής του σύνθεσης και τη μαγευτική ιστορία του, αλλά ακόμη περισσότερο, για την ευχάριστη γεύση του που μάλιστα μπορεί να συνδυαστεί με πληθώρα εδεσμάτων από τη Δύση, την Ανατολή και φυσικά τη Μεσόγειο.

Ραντεβού με το «Granduca»

Παρασκευή 21/9/18 – Ώρες: 17:00-21:00

Στα καταστήματα-κάβες:

«ΕΝ ΟΛΩ» Γ. Βιζυηνού  48 – Σαράντα Εκκλησιές – Τ. 2310216898

«ΖΩΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» Τσιμισκή 118 – Τ. 2310227243  

«ΚΑΒΑ 11» Ι. Πασσαλίδη 145 – Καλαμαριά – Τ. 2310455770

«ΟΛΥΜΠΙΑ» Κερασούντος 57 – Καλαμαριά – Τ. 2310429096

«ΣΕΙΡΙΟΣ» Λ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 160 – Τ. 2310328620

Η γευσιγνωσία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Οινικές Περιηγήσεις με Πυξίδα Τα ΒορΟινά» και η είσοδος είναι δωρεάν.