Χορηγοι Επικοινωνιας

PARTNERS-kathimerini

Η Καθημερινή ιδρύθηκε το 1919 και είναι μία από τις πιο ιστορικές εφημερίδες στην Ελλάδα. Από την αρχή έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις πολιτικές και οικονομικές υποθέσεις της Ελλάδας. Ως πολιτική και οικονομική εφημερίδα, η Καθημερινή καλύπτει τις εγχώριες και τις διεθνείς ειδήσεις, έχοντας συνάψει επιτυχημένες συνεργασίες με εκδόσεις όπως τους New York Times και την International Herald Tribune. Η Καθημερινή επιπροσθέτως διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με επιχειρήσεις των μέσων ενημέρωσης, όπως την The Guardian, The Observer και το The Economist. Το Κ που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή ως ένθετο στην εφημερίδα, είναι ένα εβδομαδιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης, με πλούσια θεματολογία.

Website: www.kathimerini.gr       www.ekathimerini.gr

PARTNERS-gastronomos

Το μηνιαίο ένθετο περιοδικό με πρωτότυπες και απλές ιδέες για το καθημερινό και το γιορτινό τραπέζι! Η αισθητική του και η παρουσίαση άρθρων πέρα από συνταγές (νέα προϊόντα, ιστορία των υλικών, κτλ) θεωρούνται τα σημαντικότερα στοιχεία που διαφοροποιούν το Γαστρονόμο από τα αντίστοιχα περιοδικά, δημιουργώντας ένα πιστό και φανατικό κοινό από την αρχή της κυκλοφορίας του.

Website: www.gastronomos.gr

 PARTNERS-oinoxoos

Το περιοδικό για τον οίνο και τα spirits που κυκλοφορεί κάθε έξι(6) μήνες στο περίπτερο. Ο ΟΙΝΟΧΟΟΣ ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις, φιλοξενεί συνεντεύξεις από τους «ειδικούς», προτείνει συνδυασμούς ποτού-φαγητού, ταξιδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό και γνωρίζει από κοντά τους παραγωγούς.

Website: www.oinoxoos.net

Greek cellar

Το Greekcellar.gr είναι το site που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το ελληνικό κρασί και έχει ως στόχο να το παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό αλλά και τους χρήστες του διαδικτύου στο εξωτερικό. Με συνεντεύξεις και παρουσιάσεις οινοποιών και οινοποιείων φέρνει πιο κοντά τους χρήστες του διαδικτύου στο ελληνικό κρασί και τα μυστικά του, ενώ παράλληλα παρουσιάζει νέες και παλιές ετικέτες των οινοποιείων, ειδήσεις και ό,τι άλλο αφορά τις δράσεις των Ελλήνων οινοποιών.

Website: www.greelkcellar.gr  

ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

DUAL new 8A-01

S. Pellegrino. Το ελαφρώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που προτείνει η Παγκόσμια Ένωση Οινοχόων (A.S.I.) είναι η επιλογή των κορυφαίων εστιατορίων σε όλον τον κόσμο. Από την καρδιά των Ιταλικών Άλπεων, το S. Pellegrino, καθαρό και εξαιρετικά ποιοτικό, μετατρέπει κάθε γεύμα σε μία μοναδική εμπειρία. Η κρυστάλλινη, ντελικάτη γεύση του και οι εκλεπτυσμένες φυσαλίδες, αναδεικνύουν στο μέγιστο τις γεύσεις και τα αρώματα κάθε φαγητού ή κρασιού, ενώ συνοδεύει ιδανικά κόκκινα κρασιά, αλλά και λευκά με έντονη γεύση. Acqua Panna. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό της Τοσκάνης. Το Acqua Panna κλείνει την αυθεντική μαγεία της ρομαντικής ιταλικής εξοχής σε ένα γυάλινο μπουκάλι υψηλής αισθητικής. Η απαλή, βελούδινη γεύση του, συνοδεύει ιδανικά λευκά αφρώδη κρασιά και λευκά παλαιωμένα σε βαρέλι. Είναι το προτεινόμενο μη Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την Παγκόσμια Ένωση Οινοχόων (A.S.I.).