Η 14η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί πλέον ως η μέρα των ερωτευμένων και τα ΒορΟινά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τον εορτασμό της ♥

Εξάλλου ένας τόσο δημιουργικός και δημοφιλής οινικός θεσμός όπως τα ΒορΟινά, είναι μονίμως ερωτευμένος με τη ζωή, τις χαρές της, τους ανθρώπους και το ποιοτικό επώνυμο Ελληνικό κρασί!

Στις 14 Φεβρουαρίου τα ΒορΟινά σας προτρέπουν να πείτε στο πρόσωπο που εσείς θα επιλέξετε «Be My Valent(W)ine», προσφέροντας μία φιάλη κρασί από τα οινοποιεία της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος».

Πως θα γίνει αυτό;   Είναι απλό!   Δημοφιλείς ραδιοφωνικοί σταθμοί των Αθηνών (και όχι μόνο), μεταξύ 3 και 10 Φεβρουαρίου, θα προσφέρουν στο κοινό τους, ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο, συνολικά 33 φιάλες κρασί, όσες και τα μέλη της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος».

Απαραίτητη προϋπόθεση οι 33 τυχεροί ακροατές να αφήσουν τηλέφωνο επικοινωνίας στον ραδιοφωνικό σταθμό, μέσω του οποίου έχουν κερδίσει τη φιάλη, ώστε στη συνέχεια τα οινοποιεία να επικοινωνήσουν μαζί τους.  Οι τυχεροί θα ενημερώσουν τα οινοποιεία για το πρόσωπο στο οποίο επιθυμούν να σταλεί η φιάλη εκ μέρους τους, δίνοντας τα στοιχεία για την αποστολή της (ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας).

Ένας υπέροχος και αναπάντεχος τρόπος να πούμε «Be My Valent(W)ine» στο πρόσωπο που επιθυμούμε.  Δεν έχει σημασία εάν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, για φίλο, συνεργάτη, συγγενή ή σύντροφο.

Η συμμετοχή στο «Be My Valent(W)ine» είναι ανοιχτή για όλες και όλους, δεσμευμένους ή μη, αλλά πάντα γοητευμένους με τη δυνατότητα να προσφέρουν και να μοιράζονται.

Και τι καλύτερο από μία φιάλη κρασί από τους κορυφαίους «Οινοποιούς Βορείου Ελλάδος»!

Η εκδήλωση-ενέργεια “Be My Valent(W)ine” με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς: ΣΚΑΙ, REAL, ATHINA 984, ERA 1o ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και AMAGI έχει ολοκληρωθεί. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!