padakis-gr

Η αρχή έγινε το 1996 στη Νάουσα της Πάρου. Το γνωστό λιμανάκι του νησιού έγινε ο αγαπημένος προορισμός για όσους ήθελαν Ελληνική καθαρή γεύση, φρέσκιες πρώτες ύλες και το καλύτερο πιάτο με την ψαριά της ημέρας.
Το 2005 το εστιατόριο «Παπαδάκης» άνοιξε τις πόρτες του στην Αθήνα, με την Ελληνική Μεσογειακή κουζίνα να γίνεται γεγονός στην καρδιά της Αθήνας και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να σερβίρει σε όλους πιάτα που συνδυάζουν την παραδοσιακή γεύση της χώρας μας, τη φαντασία της, τις νέες τεχνικές και την ιεροτελεστία της γεύσης που πρεσβεύει, συνδυασμένα πάντα με την καλύτερη πρόταση σε ετικέτες κρασιών καθώς και αποσταγμάτων. Επιδόρπια κλασσικά μετατρέπονται σε παράδεισο για τον ουρανίσκο και σκλαβώνουν όλες τις ηλικίες.
  • Φωκυλίδου 15, Κολωνάκι
  • ΤΗΛ.: 210 3608621