Το Simul, το σύγχρονο μοντέρνο μπιστρό ελληνικής και ευρωπαϊκής κουζίνας και ο chef-patron Νίκος Θωμάς με την ομάδα του δημιουργούν ένα μενού ειδικά για τα ΒορΟινά. Η εποχικότητα της πρώτης ύλης, η γεύση και η τεχνική πρωταγωνιστούν στο μενού, που συνδυάζεται με επιλεγμένες ετικέτες του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα. O chef Νίκος Θωμάς ετοίμασε ένα ειδικό μενού με ωμά πιάτα, που εναλλάσσονται με κρέας και ψάρι, συνδυάζοντας τα με τα κρασιά που θα απογειώσουν τη γεύση τους.

Οι χώροι του Simul διακρίνονται από κομψότητα, ενώ παντού είναι διάχυτα χαρακτηριστικά που θα εντοπίσει κανείς και στην φιλοσοφία της κουζίνας: Καθαρές, λιτές γραμμές, αδρά, πρωτογενή υλικά. Ένταση αλλά και κομψότητα, ποικιλία και ισορροπία. Ο φωτισμός του εστιατορίου σε bronze αποχρώσεις εντείνει την σκηνοθετική αρχιτεκτονική του χώρου με τη χρήση πολλαπλών σημείων εστίασης–στάσης.

CMS_1628

 

  • Simul Gastronomic Situ
  • Υψηλάντου 63, Κολωνάκι
  • Ώρες λειτουργίας: 13:00 – 00:00
  • Το ειδικό μενού θα είναι διαθέσιμο από Δευτέρα 27 Ιανουαρίου έως Παρασκευή 31 Ιανουαρίου (για γεύμα και δείπνο)
  • Κόστος μενού: 50€ (περιλαμβάνεται το wine pairing). Απαραίτητες κρατήσεις
  • Κρατήσεις: Τηλ. 21 0722 4737
  • Web: https://www.simul.gr

 

Download (DOCX, 79KB)

Κατεβάστε το μενού

Ημερομηνία: 27 Ιανουαρίου - 31 Ιανουαρίου, Simul Gastronomic Situ