Το Public Cafe Restaurant φέρνει το Βορειοελλαδίτικο αμπελώνα στην καρδιά της Αθήνας! Γνωρίστε τα εκλεκτά κρασιά των ΒορΟινών και απολαύστε τα συνοδεία πλατώ τυριών και αλλαντικών από τη Βόρεια Ελλάδα!

MAR_5109 MAR_5106

Το Public Cafe Restaurant πλήρως ανανεωμένο προσφέρει πολλές διαφορετικές γωνιές! Η μεγάλη σάλα «ντύθηκε» στα λευκά, με ένα μεγάλο δέντρο ελιάς να δεσπόζει στο κέντρο της, δανείζοντας το χρώμα του σε τοίχους και άλλα αντικείμενα. Το φυσικό φως μπαίνει από τις μεγάλες τζαμαρίες, χαρίζοντας άπλετη θέα προς την πλατεία Συντάγματος και τη Βουλή των Ελλήνων.

Τα διαφορετικά έπιπλα και η νέα διακόσμηση δημιουργούν ξεχωριστές γωνιές, δίνοντας την αίσθηση μεμονωμένων χώρων. Στα καθιστικά της ελιάς, γύρω από το μεγάλο δέντρο, το σκηνικό είναι ζεστό και ταυτόχρονα προσεγμένο, ιδανικό για παρέες που θέλουν να απολαύσουν το φαγητό τους όλες τις ώρες. Το κομμάτι του εστιατορίου έχει ενισχυθεί σημαντικά, χάρη στο νέο μενού και την ειδική διαμόρφωση του χώρου, με ροτόντες αλλά και μεγαλύτερα παραλληλόγραμμα τραπέζια περιμετρικά της βιτρίνας.

Το Public Café Restaurant ανοίγει στις 9 το πρωί, μαζί με το κατάστημα Public, και κλείνει στις 11 το βράδυ, αποτελώντας ένα εξαιρετικό σημείο συνάντησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας – το ιδανικό στέκι για χαλάρωση μετά το γραφείο ή για επαγγελματικά ραντεβού.

Μενού: Ατομικό πλατώ τυριών και αλλαντικών από τη Βόρεια Ελλάδα και ενα ποτήρι κρασί δικής σας επιλογής από τη λίστα των ΒορΟινών!

Δείτε τη λίστα εδώ

  • Public Cafe, Κατάστημα Public Πλατείας Συντάγματος, 5oς όροφος
  • 26-31 Ιανουαρίου 2020
  • Ωράριο: 9:00 – 23:00
  • Κόστος: 9,90
  • Δεν απαιτείται κράτηση

 

Ημερομηνία: Public Cafe, Public Συντάγματος, Αθήνα