1-14 Φεβρουαρίου 2021

Quiz! Πόσο καλά γνωρίζετε τους οινοποιούς της Βόρειας Ελλάδας και τα κρασιά τους;

1-14 Φεβρουαρίου σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε ένα διασκεδαστικό οινικό τρίπτυχο όπου μπορείτε να λάβετε μέρος απαντώντας σε 10 ερωτήσεις, επιλέγοντας σε κάθε μία την απάντηση που θεωρείτε σωστή.

Wine! Εφόσον έχετε 100% επιτυχία, συμμετέχετε αυτομάτως στην κλήρωση όπου 100 από τους νικητές θα παραλάβουν σε συσκευασία δώρου, από 2 φιάλες των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου το μεσημέρι. Τα ονόματα των τυχερών νικητών θα αναρτηθούν αμέσως μετά την κλήρωση, εδώ στη σελίδα της συγκεκριμένης εκδήλωσης (σε επισύναψη), ενώ θα ακολουθήσει η διαδικασία για την αποστολή των κρασιών απευθείας από τα οινοποιεία.

Pleasure! Στο τελευταίο στάδιο του τρίπτυχου, στην «απόλαυση του οίνου», οι τυχεροί νικητές θα αναρτήσουν σε σελίδα τους στο facebook ή στο instagram, μία φωτογραφία με τις φιάλες που έχουν παραλάβει και απολαμβάνουν, πάντα με ασφάλεια και με μέτρο, χρησιμοποιώντας τα #hashtags #voroina και #winemakersofnorthgreece

Έτσι οι διοργανωτές θα μπορέσουν να εντοπίσουν τις αναρτήσεις αυτές και να κοινοποιήσουν τις φωτογραφίες στις σελίδες “voroina” στο facebook και στο Instagram.
Η χαρά και τα όμορφα πράγματα όταν μοιράζονται αποκτούν περισσότερη αξία και νόημα. Όπως και το κρασί!

Μερικές ακόμη οδηγίες και όροι συμμετοχής:
– Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας, η διατήρηση προσωπικής σας σελίδας στο facebook ή στο Instagram για την ανάρτηση της φωτογραφίας με τις φιάλες που θα παραλάβετε.
– Η ανάρτηση της φωτογραφίας αποτελεί μέρος της ηλεκτρονικής εκδήλωσης «Quiz-Wine-Pleasure» όπου οι συμμετέχοντες έχουν την υποχρέωση να πραγματοποιήσουν.
– Εφόσον επιλεγείτε από την κλήρωση θα σας ζητηθεί στο email που έχετε δηλώσει η ταχυδρομική σας διεύθυνση καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας για την αποστολή των κρασιών σας.
– Από το στάδιο της κλήρωσης θα αποκλείονται οι διπλές συμμετοχές.

Tip: Πληροφορίες για την ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» και το οινοτουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες www.winemakersofnorthgreece.gr και www.wineroads.gr αντίστοιχα!

Οι τυχεροί νικητές του κουίζ, κατόπιν κλήρωσης, έχουν ενημερωθεί με email, ενώ έχει δρομολογηθεί η διαδικασία αποστολής των δώρων τους.
Σας ευχαριστούμε όλες και όλους θερμά για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον για το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί!