Για όσες και όσους όχι μόνο αγαπάτε το κρασί αλλά επιθυμείτε και να διευρύνετε τις γνώσεις γύρω από αυτό, το κουίζ γνώσεων «Οίνος – Δια Βίου Μάθηση» θα σας βοηθήσει να τις φρεσκάρετε αλλά και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε την οινική σας βιβλιοθήκη!

Απαντήστε στις 10 ερωτήσεις του κουίζ και στην περίπτωση 100% επιτυχίας, θα συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση για τους 30 τυχερούς νικητές που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15/2/21.  Οι νικητές θα λάβουν ως δώρο έπαθλο ένα από τα παρακάτω βιβλία για το κρασί ως εξής:

– 10 βιβλία “The Wines of Greece” του Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW, από τις εκδόσεις «Infinite Ideas».

– 10 βιβλία “εξήντα χρόνια τρύγος…” του Γιάννη Μπουτάρη, σε συνεργασία με τη Μαρία Μαυρικάκη, από τις εκδόσεις «Πατάκη».

– 10 βιβλία “Συμπόσιο και συμποσιακό τελετουργικό στην αρχαία Αθήνα” με την υπογραφή του ακαδημαϊκού και ομότιμου καθηγητή Κλασικής Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ. Μιχάλη Τιβέριου, από τις εκδόσεις “Κτήμα Γεροβασιλείου”.

⇒ Όλα τα βιβλία είναι υπογεγραμμένα από τους συγγραφείς τους ή τις εκδόσεις.

Παρακαλούμε σημειώστε ό,τι εφόσον επιλεγείτε από την κλήρωση, θα σας ζητηθεί στο email που έχετε δηλώσει η ταχυδρομική σας διεύθυνση καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας για την αποστολή του βιβλίου σας.

Από το στάδιο της κλήρωσης θα αποκλείονται οι διπλές συμμετοχές.

Οι τυχεροί νικητές του κουίζ, κατόπιν κλήρωσης, έχουν ενημερωθεί με email, ενώ έχει δρομολογηθεί η διαδικασία αποστολής των δώρων τους.
Σας ευχαριστούμε όλες και όλους θερμά για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον για το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί!

Τα βιβλία που θα κληρωθούν είναι τα ακόλουθα:

Ημερομηνία: athens