ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η Αθήνα σε ρυθμούς ΒορΟινών!!!
Από την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, την ημέρα της κεντρικής εκδήλωσης Τα ΒορΟινά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, η Αθήνα κινείται σε ρυθμούς ΒορΟινών καλωσορίζοντας τους οινοπαραγωγούς της ένωσης "Οίνοι Βορείου Ελλάδος".
Σεμινάρια οινογνωσίας και γευσιγνωσίας για επαγγελματίες και κοινό, παρουσιάσεις οινοπαραγωγών, ειδικά γεύματα και δείπνα, συνδυαστικές προτάσεις γεύσεων, διαγωνισμοί και πολλά άλλα, όλα μέσα από το πρίσμα «οίνος & αποστάγματα». Επιπλέον, ορισμένα από τα καλύτερα wine bars και εστιατόρια της Αθήνας, θα σερβίρουν τις ημέρες αυτές κρασιά των οινοπαραγωγών που συμμετέχουν στα «ΒορΟινά» και θα φιλοξενούν οινοπαραγωγούς που θα σας μυήσουν οι ίδιοι στα μυστικά των κρασιών τους.
Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν πριν την κεντρική εκδήλωση αλλά και παράλληλα με αυτή, και δηλώστε συμμετοχή όπου είναι απαραίτητο.

Top

Όροι συμμετοχής στις εκδηλώσεις:
– Στην εκδήλωση «ΒορΟινά» και στις παράλληλες εκδηλώσεις μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους
– Οι κρατήσεις στις παράλληλες εκδηλώσεις γίνονται γραπτώς (με email) και θεωρούνται ως επιβεβαιωμένες μόνο εφόσον έχει καταβληθεί το ανάλογο αντίτιμο στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει υποδειχθεί.
– Οι ώρες των παράλληλων εκδηλώσεων τηρούνται αυστηρά. Σε περίπτωση καθυστερημένης άφιξης στο χώρο διεξαγωγής της παράλληλης εκδήλωσης, οι οργανωτές έχουν το δικαίωμα άρνησης της εισόδου χωρίς επιστροφή του αντιτίμου συμμετοχής.
– Ακυρώσεις: Ακυρώσεις συμμετοχής στις παράλληλες εκδηλώσεις δεν γίνονται δεκτές έπειτα από την επιβεβαίωση με την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου. Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά του συμμετέχοντα, το αντίτιμο της συμμετοχής δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση αναβολής ή ακύρωσης παράλληλης εκδήλωσης από την πλευρά των οργανωτών η προκαταβολή επιστρέφεται ή προτείνεται εναλλακτική ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης.
– Όλες οι εκδηλώσεις έχουν καταληκτική ημερομηνία για κράτηση συμμετοχής από 10 έως 15 ημέρες πριν τη διεξαγωγή τους. Δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες κάθε εκδήλωσης στο πρόγραμμα.

×